Int. Ac. Adviesraad

Om de objectiviteit en kwaliteit van het selectieproces van uitkomstindicatoren te waarborgen, is een internationale academische adviesraad aan Meetbaar Beter verbonden. De adviesraad bestaat uit methodologische experts, statistische en medische experts.

De medische experts zijn zeer vooraanstaande professionals. Zij adviseren ten aanzien van de selectie van indicatoren, de prioriteitstelling en de vaststelling van de definities. Daarnaast valideren zij inhoudelijk de resultaten aan het eind van het selectieproces.

De methodologische experts, van onder andere de Cleveland Clinic en de George Washington University, adviseren ten aanzien van de methodiek en valideren de gehanteerde methodiek. Op deze manier is binnen Meetbaar Beter geborgd dat conform internationale, state of the art methodieken wordt gewerkt.

De statistische experts, van onder andere Harvard Medical School en RAND institute, adviseren ten aanzien van de statistische methodes, die binnen Meetbaar Beter worden gebruikt. Op deze manier worden de statistische methodes gevalideerd en waar mogelijk verder verbeterd.

De betrokkenheid van deze internationale academische adviesraad garandeert een zorgvuldige, academische en wetenschappelijke verantwoorde aanpak en is een validatie van de uitkomsten van het project op het allerhoogste niveau.

De internationale academische adviesraad bestaat uit de volgende medische-, statistische- en methodologische experts:

Internationale Academische Adviesraad

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Copyright © 2019 Meetbaar Beter. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Math Made. Ontwikkeling door Twenty First Media